sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Valohoitoa

Mikä ihan valo! Ja tiiättekö mistä se tulee... siitä että oon pessyt ikkunat! No en ihan kaikkia, mutta olennaisimmat eli olohuoneen ja ruokailuerkkerin. Ja arvatkaas millä pesin. Höyrypesurilla! Ihan mieletön aparaatti. En muista kehuinko jo talvella ostostani, sillä sai meidän pesuhuoneen valkoiset kaakelit ihan suit sait taas valkoiseksi. Samoin kaakelien saumat. Huima vehje.

Nyt siis kävin ikkunoiden kimppuun. Ei tarvinnut vaihtaa vesiä, tosi näppärää. En ole mikään ikkunanpesun vihaaja, vaikkakaan en mikään mestaripesijäkään. Minulle riittää jäljeksi se, että niistä näkee läpi ja voi pitää kaihtimet ylhäällä:) Ja nyt voi, kyllä on ihanaa katsella takametsän vihreitä puita ihan vaan kahvipöydässä tai ruokapöydässä (ihan miten vaan;)) istuskellen.

Mikko on jalkapalloturnauksessa, ylläri ylläri, jo toinen viikonloppu putkeen sitä laatua ja Pekka yllätti iloisesti valkovuokko kimpulla. Se sopiikin just tähän valo fiilikseen:)Täällä meni sunnuntai pääosin näissä merkeissä. Vielä mietin, että pitäiskö vielä sittenkin pestä ainakin poikien huoneiden ikkunat... Tähänkin hommaan tulee ihan mieletön into. Tätä menoa pesen vielä naapureidenkin ikkunoita;)Kyllä elämään löytää iloa ja onnea aika omituisistakin jutuista, vai mitä mieltä olette?

Heipä hei, Vi ses!

4 kommenttia:

 1. Meillä pitää valitettavasti nyt mennä ulos, jos haluaa ihalilla kevään valoa, sillä ikkunoista ei näe läpi. Ja pakko myöntää, kaikista kotitöistä ikkunoisen pesu on vastenmielisintä, saan lihaskramppeja ajatuksestakin. Siksi se on meillä ollut miehen homma. Mutta viime aikoina on mieskin ollut niin kiireinen, että ikkunat ovat pysyneet sameina koko ihanan kevään. Ja nyt on sitten parin viikon päästä juhla tulossa..

  Joten osui ja upposi tuo kuvauksesi höyrypesurista! KIITOS! Sen voisi varmaan saada vuokrattua jostain laitevuokraamosta?

  Mikä tahansa mikä hiukankin helpottaisi vääjäämättä edessä olevaa epäinhimillistä urakkaa, olisi nyt enemmän kuin tervetullut....

  Ihania kevätpäiviä sinne valon keskelle!

  Nimim. 63 pesemätöntä ikkunaa

  VastaaPoista
 2. Varmaan saa vuokrattua, toi mun tosin on prismasta ja oli tarjouksessa siis kun väri vaihtui keltaisesta valkoiseen...
  Sulla on kunniotettavasti noita ikkunoita;) Nyky Martan vinkkinä voisin sanoa, että juhlia ajatellen kannattaa pestä vain ne ikkunat jotka ovat sellaisissa huoneissa joihin vieraat menevät. Eli makkarit varmaan voi jättää myöhemmäksi.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se onni tulee oudoista ja pienistäkin asioista, kun verhot saa pestyä, uuden perennan saa kukkimaan, pihatöistä....ihanaa kun on yksinkertainen ihminen!!

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta