torstai 8. marraskuuta 2012

Aquaria Vattenmuseum

Syyslomalla käväistiin Tukholmassa Djurgårdenilla olevassa Aquariumissa. Siellä on vaikka mitä ja vielä vähän enemmänkin, eikä vähiten kahvilassa... Virallisille sivuille pääset TÄÄLTÄ.

Laivalla tavattiin ihana IceAge orava, jolta oli tietenkin pähkinät hukassa:) Huomatkaa poikien tyylikkäät kampaukset;)












 
 

Aqvariumin kahvila oli aivan ihana, näissä kuvissa on vaan jäävuoren huippu... Siellä ois voinut istuskella pidemmänkin aikaa;)

Mietin tuossa poikien kuvia laittaessani, mun suosikki blogissani taannoin ollutta lukijan kommenttia koskien lapsien kuvien käyttämistä blogeissa. ko. kommentoijan mielestä niitä ei saisi laittaa kun se on lasten hyväksi käyttöä. Siinä tarkoitettiin osittain sitä, kun bloggaaja osallistui johonkin vaateketjun kampanjaan, jossa joistain ko. ketjun lastenvaatteiden myynnistä saadusta tulosta lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen. Kommentoijan mielestä blogia "myydään" lasten avustuksella. En kyllä allekirjoita tuota! Itse laitan poikien kuvia sen takia kun mulla asuu sukulaisia kaukana, jotka näkevät poikia tai meitä ehkä kerran vuodessa. En usko, että mitään blogia luetaan yhtään enempää, vaikka olisi kuinka suloisia lapsia. Ja sitä paitsi KAIKKI lapsethan on suloisia.

Olin sitten edellisessä postauksessa suositellut omaa postaustani Googleen, hmph... Vahingossa hiiri näppäsi siihen, eikä sitä saa peruttua...

Toivorikasta torstai-iltaa kaikille<3



21 kommenttia:

  1. Oi miten ihana reissu teillä on ollut! :)

    Itse en sen takia julkaise lasteni kuvia blogissani, koska pelkään kaikki pedofiilejä ja että kuvat joutuvat vääriin käsiin. :( Mietinkin että teen pian suljetun blogin, että isäni (joka asuu ruotsissa) näkisi kuvia ja tietysti myös itseni iloksi. Vanhoja postauksia kun on niin kiva lukea ja muistella. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa oli! Ruotsissa on aina kiva käydä...

      Juu ymmärrän tuon sun pointin, koskien lasten kuvia. Teet sitten vaan toisen suljetun blogin etkä lopeta nykyistä, onko sovittu!! Mä kyllä luulen, että meidän poikia ei esim kadulla kukaan kuvien perusteella tunnistaisi, paitsi tietty ne jotka tuntee ne.

      Mukavaa perjantaita<3 yritähän sinnitellä masun kanssa, kohta se syntyy, ihanaa!

      Poista
  2. Oi ihanaa! Olen ihan samaa mieltä kanssasi niistä lastenkuvista. Jotkut vaan ne jaksaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kyllä ihmetellä täytyy, mistä moiseen on energiaa... Kannattaa kohdentaa ylimääräinen energia ihan jonnekin muuaalle, ts. ainakin mun mielestä...

      Poista
  3. Ihania kuvia! Sukulaiset tykkää ihan varmasti lukea ja katsella lasten kuvia, ei kaikista puheista kannata välittää :) Itse en voi laittaa, kuin joitain kuvia... pojat sen verran isoja (isompi ja pienempi teini), että kysyn lupaa ja nuorempi harvemmin antaa sitä. Mutta kyllä mä välillä anelen ja vikisen... mieluisa lopputulos ei oo siltin taattu ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että meilläkin tulee jossain vaiheessa se sama vaihe, että hyvä jos saa kuvia edes ottaa...

      Siellä oli tosi jänniä mereneläviä ja väriä vaihtavia sammakoita!

      Poista
    2. Käyppä kurkkaamassa blogissani, siellä olisi sulle jotain :)

      Poista
    3. Nyt vasta ehdin käydä! Kiitos ihananinen, nappaan ilolla vastaan moisen tunnustuksen;)

      Poista
  4. Voi että... me ollaan mietitty että lähdetäänkö käymään Kööpenhaminassa vai Tukholmassa. Tää aikataulu vaan vähäsen venyy... :)
    Mukava näyttää reissu olleen!

    Sun pojat on söpöjä! Kyllä ne ilmoittaa milloin kuvia ei enää saa laittaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on vaikea valinta! Kööpenhamina on kyllä jotenkin vielä "eksoottisempi" kuin Tukholma. Ehkä valkkaisin sen jos aikuisseurassa pääsisin reissuun... Magasinetin tavaratalo ym ym... Käy katsomassa Kirsin blogia Elämää Kööpenhaminassa!

      No niinhän se on ja kuten tuolla jo aiemmin pohdiskelin, niin eipä niitä kukaan tunnista kuvista jos ei oikeesti tunne ja tiedä niitä.

      Poista
  5. Reissu oli varmasti onnistunut, ihania kuvia!!! Ja kahvilassa olisi minulle tullut totisesti valinnan vaikeus... =)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Oi, minä en moisesta paikasta tiennytkään, siinähän on yksi kohde lisää Tukholman reissulle, teinit kun ei enää jaksa innostua ihan noista lastenpaikoista, kiitos!

    Lasten kuvat on hankalia, omassa blogissa vähän löytyy ihan tunnistettavia kuvia, ajattelin myös noille kauempana asuville sukulaisille, mutta nykyisin kuvaan niin ettei ihan suoraan kasvot näy, juuri tuon saman asian vuoksi josta Naana mainitsi, väärinkäytön pelossa...

    Kivaa alkavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska on ja ihan helpon yhteyden päässä keskustasta.

      Joo kyllä Naanan pointti on järkeenkäyvä!

      Poista
  7. Kahta blogia mulla ei ole aikaa pitää, joten jos teen suljetun blogin niin julkinen menee kiinni. Mutta katsotaan mitä keksin! :)

    Mies lähti eilen viettään varpajaisia ja tulee tänä iltana. Saan laivalta jotain uutta hajuvettä, jee! :D Odotan että tulisi äkkiä kevät joulun jälkeen niin lähdetään koko perhe käymään Tukholmassa. On niin ikävä jo sinne! <3

    Ostitko mitään kivaa itselle?

    Kram muru. <3

    VastaaPoista
  8. Hienot on kampaukset pojilla. Alexkin tykkää tuosta Beckman tukasta, menee välillä itse kastelemaan kätensä ja vetää tukan ylös :) Nuorena ne oppii :) Tosi kivat pipotkin pojilla!!

    Mua niin huvittaisi lähteä Tukholmaan. Harmi vain kun asutaan niin kaukana, että pelkkiin automatkoihin menee 14 tuntia:(

    Tuosta lasten näyttämisestä blogissa... Isommat tytöt ovat ilmoittaneet, etteivät mielellään ole kuvissa, ja sitä toivetta olen noudattanut. Jos minulla on kuva, missä he ovat, niin kysyn luvan.
    Pienten lasten kanssa olen ajatellut, että kunhan niissä ei ole mitään paljastavaa. Normi lasten kuvia, jaanhan mä niitä FB:ssäkin :)Tottakai jokaisella on omat näkemykset ja niitä kunnioitan!


    Ja kiitos muuten kommentistasi ♥ ja oikein hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipojen alla hienot kampaukset menee ihan myttyyn;) Pipot on kivat munkin mielestä. Olen ihan pipofriikki! Sekä itselle että pojille hankkisin vaikka kuinka paljon pipoja..

      Niin kyllä noita lasten kuvia voi laittaa tietyin ehdoin ja tietynlaisia.

      Poista
  9. Teillä on ollut hauska reissu..ja pojatkin niin tyylikkäitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, siellä on aina kivaa, Tukholmassa...

      Poista
  10. Oi kun on suloisia poikia sulla! XO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne noin kuvissa niin syötäviä, mutta kyllä ne aika eemeleitä on;)

      Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta