tiistai 16. lokakuuta 2012

palapeliä

Moikka, viikonloppu sujui kivasti Marttaillen. Tuolla alla kakkukuva;)Paikallinen nuorisoseura täytti 110v ja meidän Martat olivat luvanneet hoitaa kestityksen eli kakut, kahvit, piirakat yms. herkut;)

Olin käynyt kuvaamassa talon ja sitten yks mun Marttakaveri tilasi kakunpäälle tulostetun kuvan. Kyllä olivat ikäihmiset ihmeissään ja saimme paljon kehuja tästä ideasta. Samainen ystävä, joka tilasi kuvan, taiteili ihanat syksyiset lehdet ja pihlajanmarjat.

Sisko laittoi Pekalle synttäri paketin rapakon takaa ja mäkin siinä sivussa sain jotain second handia. Sieltä paketista löytyi mm. ihana sifonkinen tunika, siskon kaverin vanha. Tossa toisessa kuvassa mulla on EddieBauerin trikoopaita ja henkkamaukan palmikkoneuleliivi.

Mä tykkään palmikoista ihan hirmuisesti ja uudessa Evita-lehdessä olikin mun onnekseni juttua että ne on taas IN, samoin kuin poolokaulus paidat, nekin on mun tykkäyskohteita. Lisäksi lehdessä oli aika kivoja vaatevinkkejä. Esim. tuo Lindexin Missoni lilakuvioinen paittis - neule- housuyhdistelmä.

Kampaajakäynti oli ihan onnistunut ja nyt taas tuntuu, että voi kulkea ilman pipoakin...tai ponkkaria.

Pekka on ollut on/off kuumeessa, joten palapelejä on saatu kasaan aika monta:)

Uuden Evitan lisäksi olen tietty lukenut uutta Lantliv-lehteä, sehän on se mun ykkös suosikki:) Lantlivissä oli mukava Gantin kalanruoto hame ja muistin, että mullahan on Donaldssonin saman tyyppinen kaapissa, eli ruskean neulepaidan metsästykseen vaan...  Hameen olen hankkinut joskus UFFin alesta kolmella eurolla. Löytö siis;) Evitan nappasin kaupasta mukaan ihan sen takia, kun siinä oli kannessa Minna Haapkylä.
 



 
 
 
 
 
 
 

Täältä siis tällä(kin) kertaa tälläinen "kooste" postailu kuulumisista. Kuvat otsikon mukaisesti palapeliä, eli mikään ei liity toisiinsa;)

Nyt perunamuussin ja lihapullien kimppuun ja sulattelujen jälkeen lenkille. Aamun sateiden jälkeen iltapäivän on paistanut aurinko!

Mukavaa tiistaita kaikille<3 Hejdå!

14 kommenttia:

  1. Oi ihana kakku-kyllä Martat osaa! Evitaa luen minäkin ja hiukset on hyvät-siis siellä ;) Paranemisia pojalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu juu, kyllä Martta tietää, miten kakku tehdään;) Kiitos, hiukset on kyllä hyvät sielläkin, mä aina tasaisin väliajoin mietin kiharoita...

      Poista
  2. Sulle sopii ihanasti sininen väri ja mitkä kauniit siniset kukkatapetit ja nuo taulutkin ovat söpöt, Sofia se aina tsuumailee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsuumaile rauhassa, kiva juttu;) Kukkatapetit on meidän Mikon valitsemat:) sopii varmaan meidän tyyliin. Itse olen vähän vierastanut tuota kirkkaansinistä väriä, siis sitä mitä on tuossa paidassa, tapeteista tykkään;)

      Poista
  3. Onnittelut nuoriseuralle ja kauniin kaakun ootte tehneet :)
    Toivottavasti siellä päästään siitä kuumeilusta!!!
    Kyllä on muuten parturin jälkeen aina niin ihana olo :D Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuumeillu meni ohi heti! oli hiukka nolo lääkärireissu, kun potilas oli ihan voimissaan... Kampaajakäynti on aina ihana, oikeassa olet!

      Poista
  4. Vautsi mitkä kakut, uskon että herätti ihastusta ja maistui! Ihanat nuo tunikakuvat ja sun hiukset näyttää tosi kuohkeilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä oli "vanhat Martat" ja nuorisoseuralaiset ihmeissään. Hiukset on nyt helpompi "kuohkeuttaa" kun on taas väriä vähän tukena. Muuten ne on niin pliisut!

      Poista
  5. Ihana kakku. Musta toi tunika näyttää kivalle. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makukin osui kohdilleen;) Tosta tunikasta on tullut mun ihan lemppari, oon käyttänyt sitä melkein joka päivä!

      Poista
  6. Hieno kakku!
    Söpö poika kasaamassa palapelejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu söpöliini koki ihmeparantumisen kun pääsi lääkäriin, eri noloo...

      Poista
  7. Mun blogissa olisi sinulle jotakin. ♥

    VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta