perjantai 20. maaliskuuta 2020

Uusittu ihana myymälä - Siemen ja Kone Lahdessa
Kun me oltiin reissussa, niin perinteikäs 40 vuotias Lahden Siemen ja Kone oli muuttanut siltä paikalta, missä se on ollut koko mun eliniän!

Käväisin pika pikaa silloin, kun poikien harkat vielä oli täydessä käynnissä, ennen tätä corona härdelliä...

Siemen ja kone myy paitsi kasvja niin myös koneita. Eikä siis pidä säikähtää, kun etusivulle lävähtää ensimmäisenä moottorisahat:)) Ja minäkin siis räpsin puhelimella kuvia vain kasveista... Mutta jos puolisosi on koneista kiinnostunut, niin tuolla myymälässä on runsaasti myös hänelle kiinnostavia juttuja. Ja kyllähän itseänikin robottiruohonleikkuri kiinnostaisi...

Uusi myymälä Lahden Saksalassa on valoisa, tilava ja siis niin IHANA! Siellä osaava henkilökunta on nyt todellakin päässyt toteuttamaan kaikkia tai ainakain lähes kaikkia haaveitaan esillepanon ja valikoiman suhteen.


Siemenvalikoima on parhaimmillaan, nyt on hyvä aika istuttaa!

Myymälään on kasattu ihana iso Kivikankaan kasvihuone. Se on sisustettu todella taitavasti ja inspiroivasti.

Tämä uusi tuttavuus on nimeltään Ruusukepaunikko, Crassula Rosularis. Ostin tämmöisen kotiin kokeeksi, että miten saan pysymään elossa ja kuinka kauan. Todella suloinen ja herkkä!Valikoimaan oli tullut runsaasti ihania ruukkuja ja muista istutusastioita.
Tähän supersuloiseen Tulilatvan sukulaiseen olen törmännyt kerran aiemmin ja sain sen pysymään elossa melko hyvin. Tämä on todella harvinainen ja kannattaa käydä nappaamassa, jos näitä vielä löytyy myymälästä.

Myös helmililjoja ja narsisseja oli saatavilla. Huom! Ihanat jalalliset istutusastiat...

Tästä ois kiva napsia keittiön pöydältä leivän päälle ja salaattiin. 


Pistokasvalikoima on ollut parhaimmillaan. Löytyy kukkia ja yrteejä... Itse ostin kukkabasilikaa.

Tämä ei ollut yhteistyö postaus, eikä mainos. Haluan tuoda osani tähän kampanjaan, että tuetaan pienyrittäjiä ja paikallisia toimijoita. Yritän ehtiä vielä käymään muissakin itselle tosi tärkeissä myymälöissä ja nappaamaan kuvia.

Voi olla, että kaikista tulee vaan näitä puhelinräpsyjä enkä käsittele niitä. Yksi syy tähän on myös se, että minulla on uusi kone, eikä siinä ole vielä mitään kuvankäsittelyohjelmaakaan.

Mukavaa ja aurinkoista perjantaita kaikille! Täällä siis ainakin on todella aurinkoista, toivotaan sen jatkuvan myös viikonloppuna.

Pidetään itsemme terveinä ja autetaan muita omien kykyjemme mukaan<312 kommenttia:

 1. Kerrassaan houkutteleva myymälä. Tuolta ei tyhjin käsin pois pääsisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on todellakin, harvinaisen suuri näin suomen mittakaavassa ja täällä meidän alueella etenkin. Ei päässyt tyhjin käsin ei...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä oli inspiroivasti sisustettu. Kasvihuone sisällä kruunasi kaiken!

   Poista
 3. Harmittaa kun en ole ehtinyt vielä käydä uudessa myymälässä, ensi viikolla saattaisi olla aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin vasta nyt kävin. Täytyisi käydä uudestaan, ennen kuin pistokkaat on kaikki loppu...

   Poista
 4. Ihania kuvia! Enpä edes tiennyt, että myymälä on muuttanut, täytyypä käydä. Meillä on nyt uusi Bauhaus tässä meidän lähellä ja tänään meinasin tehdä sinne vierailun, kun tarvitsen taimiruukkuja. Mukavaa sunnuntaita ❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo muuttivat joku aika sitten. Mä olen kerran käynyt nyt myös Bauhaussissa. Se oli myös ihan ok, mutta tietysti nuo isot ketjumyymälät ovat erialisia kun nämä pienet kivat:) Nyt ei tuo Siemen ja konekaan ole teiltä kaukana;)

   Poista
 5. Hei onko sinulla mitään vinkkejä ruusukepaunikon hoitoon? En itse löydä siitä paljoakaan tietoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kasvi on minullekin uusi, mutta koska on Crassula sukuun kuuluva, niin esim. Rahapuun hoitovinkkejä ajattelin kokeilla. Maltillinen kastelu ja osittainen auringonpaiste. Talvella kastellaan tosi niukasti. Toivon, että saamme paunukkomme pysymään elossa.

   Poista
 6. Hei olisiko sinulla vinkkejä ruusukepaunikon hoitoo? En löydä siitä paljoa tietoa

  VastaaPoista
 7. Hanki nopeita ja vakuudellisia lainoja. Sinä sinulla on mahdollisuus käyttää hyvitystäsi 72 tunnin sisällä korolla 3% korko. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tiedot.

  Sähköposti: georges.matvinc@gmail.com

  WhastApp: +33 755434117

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta