maanantai 26. maaliskuuta 2018

Kevät fiiliksissä - Nordiska Trädgårdar I

Torstai aamuna lensin Tukholmaan Puutarhamessuille ja treffasin Katin . Pari muutakin tuttua tavattiin, Marja ja Intianmintun .

Perjantaina ennen kotiinpaluuta poikkesin vielä Zetas puutarhamyymälässä. Näitä kuvia tulossa myöhemmin, laitan tähän muutaman kuvan messuilta ja Pääsiäiskirjan voittajankin tuonne loppuun:)

Tukholmassakin kevät on myöhässä, mutta keskusta oli lumeton ja messukeskuksessa tunnelma oli erittäin keväinen jopa kesäinen, riippumatot roikkuivat houkuttelevina.

Esillepano ei tälläkään kertaa pettänyt. Miljööalueet olivat inspiroivia ja osastot olivat myös kauniita ja niiden suunnitteluun oli selkeästi panostettu. Tykkäsin siitä, ettei ollut sellaista "massamyynti" meininkiä, mikä välillä tuntuu olevan meidän kotimaisilla messuilla pääosassa.

Årets balkong sekä Årets idéträdgård kilpailuun osallistuneet miljööosastot kyllä tarjosivat ideoita sekä kauneutta.


 
Vähän jäi harmittamaan kun en saanut tuotua Picotee Pink pelargoniaa, joka on valittu vuoden pelargoniaksi. Alkakoon siis sen metsästys...

 
Miljöö alueet olivat jälleen kerran hyvin suunniteltuja, kauniita ja niin täynnä hyviä ideoita!
Sain arvottua myös Iloista Pääsiäsitä! kirjan voittajan. Random.org arpoi voittajaksi Riinan. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille.

Arvontaan on tulossa myös lippuja puutarhamessuille Helsinkiin sekä Pihapiirimessuille Lahteen, joten olkaahan kuulolla!

Aurinkoista viikon aloitusta!

14 kommenttia:

 1. Ollut varmasti kiva reissu <3 Mukavaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuli kertaheitolla keväinen olo ja eilinen lämmin päivä vielä lisäsi sitä. Tukholma on aina ihana! Kiitos samoin:)

   Poista
 2. Tukholman anti näyttää niin herkulta! 😍 Reissu oli varmasti täynnä inspiraatiota.
  Voih, ihan uskomattoman ihanaa, että voitin tuon kirjan. Se näytti niin inspiroivalta ja kauniilta!
  Minulla ei olekaan yhtään pääsiäiskirjaa entuudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä todella herkullinen! Täytyy ehtiä laittaa lisää kuvia. Kirja on tosi kiva, tykkäsin siitä itsekin ihan mielettömästi.

   Poista
 3. Oli mukava tavata messuhumussa! Vieläkin olen ihan taivaissa, kun Tukholmassa messuilla ja Ulriksdahlin puutarhamyymälässä oli niin huisin keväistä. Me ostettiin Marjan kanssa Picoteet Ulriksdahlista. Messuilta olisi saanut puolet halvemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nähdään taas ja olisi aikaa jutustella enemmänkin. Kyllähän sieltä Tukholmasta sai vähän kevätfiilistä talven keskelle:) Ulriksdahlissa en ehtinyt käydä, mutta Zetasissa kävin. Sekin oli aivan mielettömän ihana, vaikkei ulkomyymälässä tietenkään vielä niin paljoa kasveja ollutkaan kuin lämpimämmällä säällä. Noita hintoja on niin vaikea tietää, mutta ihanaa kun saitte ne. Mulla alkaa täällä sen metsästys...

   Poista
 4. Olet ollut puutarhurin karkkimaassa, varmasti oli hienoa. Toivottavasti Hesassa olisi tänä vuonna edes hitunen Tukholman runsaudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on osuva ilmaisu, todellinen karkkimaa:) Tukholman messuilla, minua kyllä ihastuttaa eniten se kaunis esillepano. Ihan innolla kuitenkin odotan Hesan messujakin. Lahdessakin on ne Pihapiiri messut pian. Turkuun en tänä vuonna ehdi, tykkäsin kyllä niistä viime vuonna.

   Poista
 5. Oli kyllä taas kerran mitä mahtavin reissu, kiva kun satuttiin kohtaamaan siellä pelakuupistokkaiden äärellä :)
  Ne mummokärrytkin löytyivät, oikein pro-mallia kaiken lisäksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva törmätä, toivottavasti nähdään taas pian!! Katin kanssa mietittiinkin, että kiva nähdä millaiset kärryt oot ostanut:) Mä oisin kans halunnut, mutta kun olin lentäen niin yhtään "ylimääräistä" ei voinut ottaa mukaan.

   Poista
 6. Taatusti oli ihana reissu. Toivotaan, että Helsingin messuilla on puutarhaa enemmän kuin karkkia yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan:)) Joo Helsingissä on mun mielestä éhkä liikaa sitä normi torille kuuluvaa kamaa. Vaikka toki ne kojut voi ohittaa sujuvasti, mutta kun aina on niin vähän aikaa niin olisi kiva kun ei tarvitsisi yhtään käyttää aikaa semmoseen turhaan.

   Poista
 7. Oijoi, oli kyllä kiva reissu, mahtavat messut ja miten paljon tulikaan silmäkarkkia nähdyksi! :) Kiitos seurasta, oli superkivaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä oli niin paljon ihanaa, nyt taas kun lunta tulee niin täytyy katsoa messukuvia:) kiitos itsellesi, oli kyllä huippureissu<3

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta