perjantai 30. joulukuuta 2016

Helppo ja nopea talvikoriste kävyistä

Tykkään kävyistä... Se liene yksi syy, miksi en ole syttynyt tähän Konmari hysteriaan. Olen viime vuoden alussa kirjoittanutkin siitä pikku jutun:) Nyt lainasin tietysti Konmarin toisen teoksen, jotta tiedän, mistä ihmiset vouhkaavat. No hitsi, ihan yhtä kamala oli kuin ensimmäinenkin teos. Hei tiesittekö, että samantyyppiset jutut olisi hyvä säilyttää lähellä toisiaan ja paikkaa jossa niitä käytetään???? Esim pesuaineet... En kyllä tiiä, kelle uusaivottomille avuttomille kirja on suunnattu.

Ai miten niin tuohdun tuosta kirjasta:))

Asiaan siis käpyihin ja koristeeseen. Jota ei siis voisi extemporee tehdä jos ei olisi käpyvarastoa...

Pohja johon tuon tein on Clasulta. Se on tähden mallinen ja niitä on kupari, valkoinen ja musta olemassaan. Valitsin tuon värin, koska silloin se pohja ei pistä silmään. Siinä on myös tuollainen hehkulapmpun mentävä ympyrä, koska siihen on saatavana sellaista johtosarjaa, että sitä voi käyttää valona. Meinasin ensi, että leikkaan leikkurilla sen nips naps pois, mutta tulinkin toisiin aatoksiin ja viritin siihen ledituikun.
Notkealla rautalangalla sidotaan kävyt ketjuksi ja ketju kiinnitetään samaisella rautalangalla kiinni kehikkoon, Ja se ois sit siinä. Jos haluaa, niin sen voi suhumaalata jollain haluamallaan värillä. Parasta on myös, että tän voi purkaa pois yhtä näppärästi kuin sen tekikin. Eli pohjaa voi käyttää myöhemmin muuhun.

Ja siis tuo vika kuvahan on ihan luokattoman huono, no can do...

Ihan vielä tiedoksi, että nää on Clasulla puoleen hintaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rauhallista uutta vuotta kaikille ihanaiset<3 kram

6 kommenttia:

 1. Hih, olen samoilla linjoilla Konmarituksen suhteen. Siisteyskasvatus kuuluu lapsuuteen, mutta jos se on jäänyt väliin, niin sitten ehkä oppaista on apua. Luin ensimmäisen kirjan ja minusta tuntui, että neuroottinen kontrollifriikki yrittää neuvoa minua muuttamaan elämäntapaani :D
  Hieno ja edullinen käpykoriste, askartelu on kivaa. Hyyvää vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kaikki eivät ole hurahtaneet tuohon kirjaan. Pidähän itsesi lämpimänä Cheri<3

   Poista
 2. En lukenut sitä ensimmäistäkään Konmari-kirjaa, mutta pääpiirteissään tiedän sisällön. Ehkä tämän päivän uusavuttomat tarvitsevat kirjallisen oppaan siitä, kuinka koti pidetään siistinä. Tai sitten kirjalle vain löytyi sopiva markkinarako. Kirja on kyllä tuonut Suomen kieleen uuden käsitteen eli kaikenlainen järjesteleminen ja usein myös siivoaminen tuppaa olemaan konmaritusta. Minusta on ihanaa, että jokainen saa laittaa kotinsa juuri siten, kuin itse tykkää. On mukava mennä jonkun ihmisen kotiin ensimmäistä kertaa, sillä jokainen koti on oma persoonallinen paikkansa ja nostaa esiin usein ihan uusia piirteitä ihmisestä. Kyllä minäkin välillä ahdistun turhista tavaroista, mutta silti en pystyisi kuvittelemaan itseäni totaalisesti konmaritettuun kotiin. Sallittakoon konmarit ihmisille, jotka kokevat sellaista tarvitsevan. Ihanaa, että on valinnanvapaus tässäkin asiassa.

  Toivon sinulle ensi vuodeksi
  12 kuukautta Iloa,
  52 viikkoa ystävyyttä,
  365 päivää rakkautta,
  8 760 tuntia toteutuneita toiveita,
  525 600 minuuttia auringonpaistetta
  sekä 31.536.000 sekuntia onnea!

  Hyvää Uutta Vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen samaa mieltä, että jokaisella on juuri sellainen koti kun itse haluaa. Samaa iloa, ystävyyttä, rakkautta, toteutuneita toiveita, auringonpaistetta ja onnea myös sinulle<3

   Poista
 3. Komppaan niin Cheriä ja Betweeniä! Konmaritus ja kotoilu...apua, meillä siivottiin ennen ja nykyäänkin ja tehtiin kotihommat yhdessä lasten kanssa ilman mitään termejä tai kirjaakaan. Ne oli kotona opittu. Mutta tehköön kukin tavallaan...kaikille riittää tilaa, onneksi!

  Ihanaa alkavaa vuotta 2017! ...toivottavasti nähdään taas kesällä :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, no jotain uutta nimikettä varmaan keksittävä siivoamiselle ja raivaamiselle, että mielenkiinto säilyy;) Ihanaa alkavaa vuotta myös sinulle, tietysti nähdään!

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta