lauantai 9. huhtikuuta 2016

Puutarhamessut Helsingissä 2016 vol 2

Messuilu alkaa pikkuhiljaa tuntua paitsi jaloissa myös päässä. Ei kyllä voi kieltää, etteikö olisi hauskaa. Olen tavannut blogi kavereita, asiakkaita ja muuten vaan ihania ihmisiä! Kyllä tämä on tämän työn ihan parhaita puolia. Matkaseurana perjantaina oli Riina ja Eija. Ei olisi parempaa voinut toivoa. Näittekö instassa shoppailukuvan, heh heh...

Alla vähän kuvia messuilta. Ei uskoisi, mutta kuvaaminen on ihan älyttömän vaikeaa. Etenkin tälläiselle, joka ei ole mitenkään muuteenkaan kovin kaksinen kameran käsittelijä.

Perjantaina messuilla oli estradilla ihan hulvaton kolmikko. Uuden ihanan siemenestä lautaselle kirjan tekijät Marja, Kati ja Hanna. Kyllä ovat ladyt niin upeita ja hauskoja! Kiitos ihanasta juttu tuokiosta. Kuvat oli toinen toistaan hauskempia! Oli ihan älyttömän vaikea valita tähän yksi:))Käykäähän katsomassa Marjaa, Hannaa ja Katia


Friida oman omassa "olkkarissaan" työntouhussa.


Satun Ihanat keväiset puput nautiskelevat teetä Juliana kasvihuoneessa.

Sannan huolella ja tyylillä ideoima kasvihuone on meillä kotipihassa toivottavasti ensi viikolla:) Vähän harmittaa kun sisustus ei ei ehkä yllä tuolle tasolle. Eikä se varmaan ole ihan heti kasassakaan:))Rauharentolan Satu näytti ihan mielettömän helpon ja kekseliään DIY kukkaruukunsuojan. Kasvihuoneen sisustus sopii monelle tilaa rakastavalle fiilistelijälle. Tuota laatikkoa en kyllä raaskisi kasvihuoneeseen jättää:))


Ihana pirteä Plastexin osasto, suosittelen! Ostin perinteisen kastelukannun pitkällä nokalla. Värinä ihana vaaleanpunainen. Toinen ostokseni ole sumutinpullo, jota olen metsästänyt pitkään, mutta turhaan. Uutuutena pienet suloiset pisaran malliset kukka-ampplit. Ne sai hauskasti toisiinsa kiinni.Biolanin osastolla on ollut kuhinaa kaikkina päivinä. Siellä on mm. ihanat bellikset, mun lempparit<3

  
 Kekkilän kivipuutarha on aivan hurmaava, instassa kuvaa siitä.Ruduksen hyvä ajatus käyttää harkkoja kukkaruukkujen kanssa, toimii!

Tällaisia kuvia nyt messuilta, vielä on huominen päivä jäljellä! Tulkaa ihmeessä messuille, siellä on vaikka mitä kivaa. Myös ruokaa:) Tuoksuherneen siemeniä yhä jaossa Terassi median osastolla! Tulkaa moikkaamaan!!

Kivaa lauantaita ja viikonlopun jatkoa kaikille<3

3 kommenttia:

  1. Ai että, kaikkea ihanaa löytyi! Nuo bloggareiden kasvihuoneet olivat tosi herkkuja! Puutarhamessuilla on niin kiva käydä, siellä on koolla niin paljon onnellisia ihmisiä!

    VastaaPoista
  2. Mitä mitä! Olitko siellä, eikä nähty. Nyt kyllä harmittaa! Siellä oli kyllä niin paljon nähtävää ja sormet rupesivat ihan syyhyämään päästä jo tekemään jotain omallakin pihalla.

    VastaaPoista
  3. Olipas huippua törmäillä! :) Hienon huoneen sait, onnea uudelle <3

    VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta