torstai 2. tammikuuta 2014

Joulu meni ja remontti tuli

Joulu ja uusi vuosi juhlittiin perinteisesti herkutellen ja lökötellen. Tavallisuudesta poiketen ulkoilut jäi aika minimiin kun sää ei ketään oikeestaan kamalasti houkutellut.

Tuotiin matkalta muutamia uusia joulukoristeita ihasta Pottery Barn liikkeestä,  pojat valkkasivat niitä:) Pekka valitsi lentsikan ja pingviinin ja Mikko Eifeltornin sekä jalkapallon. Hannulle tuli tuliaisena kala... Mä otin sellasen ihanan hopeisen pöllön.

Ehdittiin käydä kylässä kavereilla ja moikata suloista Aku koiraa:)

Joulun jälkeen alkoi Pekan huoneessa remppa. Laitan sitten jotain jälkeen kuvia, se on jo maalattu!

Uuden vuoden aaton aatto aamuna meille oli töihin murtauduttu. Mun ikkunasta ja saaliina mun kannettava. Ei sitten tässä töitä tarvitse vähän aikaa kuvitella tekevänsä:( On siis todella aloitettava tämä vuosi puhtaalta pöydältä! Hyvä niin:)


Onneksi on jo torstai ja sehän on toivoa täynnä! Ja huomenna perjantai, maanantai pyhäpäivä, joten eihän tässä mitään hätää olekaan:)

Mukavaa alkavaa vuotta kaikille! Nähdään pian<3

4 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa uutta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan Marru, vastaukset viipyy ja vuoden ensimmäinen kuukausi jo lopuillaan, huh! Ihania talvipäiviä<3

   Poista
 2. No oli tuollakin varmaan tarkoituksensa, että läppäri lähtee kävelemään. Saat mahdollisuuden aloittaa alusta, puhtaalla paperilla! Hyvää uutta vuotta suloinen pirtsakka Kati!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vuosi alkoi todella puhtaalta pöydältä;) Me ollaan saatu tänne lunta ja pakkasta, mikäs sen ihanampaa tammikuussa;)

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta