torstai 17. lokakuuta 2013

TitiTyy

Jotta työmatkoista olisi ihan itselle jotain hyötyä, niin katsastan aina etukäteen mahdolliset lankakaupat tms. itseä kiinnostavat kohteet. Jyväskylässä, mikä muuten on TODELLA kiva paikka, on mm. TitiTyy lankakauppa. Se sijaitsee ihanassa Toivolan Vanhassa Pihassa

Itse tutustuin ekan kerran TitiTyyn lankakauppaan Tampereen käsityömessuilla. Nyt kun pääsin itse kauppaan, niin olo oli kuin karkkikaupassa. Kaikki langat oliva niin houkuttelevasti esillä ja muutenkin koko myymälä sekä ympäröivä miljöö olivat todella inspiroivia.

Ohjeen Huldan takkiin löydät www.ullaneule.net sivuilta ja tarkemmalla suoralla linkillä tästä Huldan takki

Samassa miljöössä on muitakin IHANIA liikkeitä ja aivan HUIPPU KAHVILA. Jos siis matkaatte Jyväskylään niin menkää ihmeessä tuonne. Se on ihan keskustassa. Laittelin noihin linkkejä, niin pääsette virtuaalisesti vierailemaan:)

Nähdään taas ystäväiset!

6 kommenttia:

 1. Voi, viime syksynä vierailtiin J-kylässä, mutta eipä huomattu poiketa. Näyttää ihanalta, luulen että oon ehkä jotain lankoja joskus tilannut..?

  Iloista syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja varmaan ovat tänä vuonna taas kässämessuilla, itse aijon suunnata Tampereelle:) Lankoja tursuaa kaapit täynnä, mutta lisää on hamstrattava aina kun osuu kohdalle jotain ihanaa...

   Poista
 2. No onpa kieltämättä inspiroivan näköinen paikka! Noita kuvia katsellessa alkaa sormissa tuntua levotonta poltetta vaikkapa isoäidinneliöiden suuntaan. Mukavaa, kun blogeissa vinkkaillaan näitä tällaisia, joita ei ikimaailmassa muuten itse keksisi, kiitos vaan!

  Tuli muuten Kati asiasta toiseen mennäkseni mieleen sun taannoiset blogiongelmat kun mulle tuli ilmoitus, että ilmainen kuvatallennustilani alkaa blogien osalta olla lopussa. Sinullahan oli tuo tilanne taannoin ja jotenkin sen ratkaisit. Aloitko kiltisti maksaa melko korkealta tuntuvaa kuukausimaksua tallennustilasta, vai mitä teit?

  Tunnelmallisia syyspäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin hirvee hinku kutoa. Ollaan lähdössä reissuun ja tarkistin, että lentokoneeseen saa ottaa puiset ja muoviset puikot tai virkkuukoukun:)

   Mä aloin tehdä niin, että pienensin vaan kuva kokoa... toistaiseksi ei ole taas tullut mitään ilmoitusta tai laskua mistään. Eli en maksanut mitään.

   Mukavaa syksyistä viikonloppua!

   Poista
 3. Jeps, Toivolan tila on kiva ja se kahvila ihan herkku! :)

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta