sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Ice Ice

Huh huh haipakkaa... sitähän tässä aina syksyllä on kun kaikki kesätauolla olevat jutut alkaa. Pekalla alkoi lisäksi uusi harrastus, jääkiekko... En ole kovin innostunut tästä harrastuksesta, koska se tietää taas uusia varusteita eli lisää säilytettävää kamaa! No Pekka itse on kovin innostunut, joten pakko vaan olla itsekin täysillä mukana:) Niin ja sitten alkaa vielä marraskuussa jalkapallo 2 x viikossa, huh huhuu... Kysyin, että aikooko hän vielä jatkaa jalkapalloa(kin) niin vastaus oli; no tottakai mä aijon mennä, mähän voin vaikka vilustua jos mä oon vaan siellä jäähallissa.

Vanhempainyhdistyksen hommat ovat myös alkaneet, eli leipominen on jo aloitettu. Kyllä siellä koululla olikin herkkuja tarjolla!

VPK oli mukana koululla ja antoivat harjoitella sammutuspeitteen käyttöä. Molemmat pojat suoriutuivat hommasta mallikaasti:)

Tein sosekeittoa pitkästä aikaa, hyvää oli ja sopii tähän syksyyn tosi mainiosti. Pakastin pullistelee mustikoista ja muista marjoista ja mustikkapiirakka on ollut aika tapetilla meillä:) Löysin yhden hyvän ohjeen ja laitan sen tännekin jossain vaiheessa kun ehdin.

Uusi lukija on aina kiva ylläri, tervetuloa! 


 


 


Toivottavasti nähdään vähän useammin taas:) Mukavaa viikon aloitusta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Samoin, mukavaa syksyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään se syksy nyt sitten alkoi ainakin täällä meidän leveysasteilla...

   Poista
 2. Kiva Kati että kirjoittelet taas, niin mussukka tuo sun poika ja niiiiin äidin näköinen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa harmittaako kun ei ehdi suoltamaan postauksia niin paljon kun haluasi. On ihanaa kun joiltakin tulee päivittäin uusia juttuja. No ei me perheen äidit ihan kaikkeen ehditä:) Mussukka on niin onnessaan tuosta uudesta harrastuksesta!

   Poista
 3. Herkulta näyttää tuo keitto,samoin leivonnaiset.Sielläpä reipas poika-samoin kyllä täällä.Jalisharkat jatkuu 2xvko ja nyt alkoi painiharkatkin. Painia K on harrastanut jo kolme vuotta,jalkapallon aloitti tänä kesänä. Käy vielä satunnaisesti koulun liikkakerhossa ja sählyssä.Mikäs siinä,kun virtaa riittää.Ja intoa!! Pitää kyllä huolehtia,ettei väsy liikaa..Mutta liikunta on kyllä parempi vaihtoehto,kuin istua ruudun ääressä :) No niin,alan pakkaamaan..mennään Ouluun viikonlopuksi.Jalkapallon merkeissä menee tämä ja huominen päivä-Hyundai cup :) Mukavaa viikonloppua Katille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkapallon merkeissä meni meidänkin viikonloppu:) joo ja jääkiekon! Nyt onneksi ei ole näköpiirissä jalisturnauksia vähään aikaan. Mutta eiköhän ne jotain harkkapelejä keksi... Ei tarvitse itse kamalasti harrastaa muuta kun kuskausta ja huolehtia ruoka- ja vaatehuollosta. Mukavaa viikkoa!

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta