perjantai 10. elokuuta 2012

Parturointia

Poikien hiukset olivat kesän aikana päässeet hiukka ryöpsähtämään. Luotto parturi on vietellyt hyvin ansaittua lomaansa mökkeillen, joten oli turvauduttava ihan toiseen saksien klipsutteijaan.

Opi  kynsilakkojen maahantuonti järjesti ystävänpäivä myynnin. Kampaamon puolella sattui olemaan vapaata, joten hiusten siistiminen järjestyi samalla reissulla.
Krista sai kuin saikin liikkuvat kohteensa leikattua;)


Ilma oli hyisen kylmä mutta tunnelma lämmin ja hauska! Tuulalla päällä mun siskon himoitsema H&M pinkki bleiseri;)

Mukaan tarttui "muutama" lakka ja suosikkina tuo kuvassa näkyvä vähän helmiäsvivahteinen "pearl of wisdom". Mun yksi ihan lemppalakka on ollut "privacy please". Sormissa tykkään hillityistä himpun verran roosanvärisistä lakoista ja varpaissa saatan sitten "revitellä" mm. Pirates of the Caribbean, Muppet sarjojen lakoilla ja muilla "värillisillä ja kiteisillä ts. hileisillä... ja arvaatkas mitä vauhtiveljekset bongasi HETI,uudet Spiderman lakat!!!! Joudun varmaan hankkimaan ihan pakkauksen takia;)

Käykää ihmeessä katsastamassa osoitteessa www.bminternational.fi samasta osoitteesta löydät myös HairContrast tuotteet, joista olen saanut kyselyitäkin.


Ostin myös Ariane Inden aurinkopuuterin, on muutes hyvä väri. Harmi kun en tajunnut ottaa kuvaa, mutta se on "ruudullinen" eli erisävyisiä ruskeita, joita voi pienemmällä siveltimellä levittää luomivärin tapaan.


Pojat lähtivät viikonlopuksi siis mökkeilemään ja mä tilasin meille (siis mulle & aviosiipalle) ihan extempore päiväristeilyn Tallinnaan huomiselle päivälle. Mukavaa päästä syömään hyvin ja nauttimaan ihan vaan siitä, että ei ole ketään vahdittavana. Saatampa nauttia kuohujuomaakin;)

Uusia lukijoita on tullut mukavasti, tervetuloa! SYSTERp kilpailuun on vielä mahdollista osallistua!!

Leppoisaa viikonloppua kaikille!

14 kommenttia:

  1. Meilläkin tehtiin parturireissu-oli myös vähän ryöpsähtänyt :)Oi, teillä on ihana la-päivä tulossa. Ja kiva joskus lähteä noin suunnittelematta, extempore. Oikein kuplivaa risteilyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan aurinko kasvattaa;) Ei tule mitään matkastrssiä kun ei ehdi suunnitella:)Kiitos<3

      Poista
  2. Kuulostaa ihanalta toi teidän tuleva reissu. Tollaiset suunnittelemattomat jutut on parasta! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa nautinnollista reissua Teille.

    VastaaPoista
  4. Mussukat saavat uudet hiukset, hui mikä villi kampaus Tuulalla! Kyllä kynsilakka aina piristää mieltä. Ota ihmeessä kuohuvaa, mukavaa city trippiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep:)Oisko kampaus vähän sitä "hairspray" tyyliä:)Kiitos<3

      Poista
  5. Ihanaa reissua, nauttikaa!! <3 Onko ostoslistalla jotakin? ;)

    Mulla on ihan hirveä laivakuume, syksyllä luultavasti lähdetään Tukholmaan miehen kanssa. Pitää saada uutta hajuvettä syksyksi/talveksi laivalta. Jos pojat lähtee mukaan, niin Junibackeniin pitää päästä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep;) hajuvettä laivalta toivon löytäväni. Toivottavasti joku uus tuttavuus,mutta todennäköisesti päädyn johonkin tuttuun:)

      Junibacken on niin ihana!

      Poista
  6. Mä en näe kuvia lainkaan! :( Pitääpi yrittää aamulla uudestaan...
    Ihanaa reissua ja nauti ihmeessä!

    VastaaPoista
  7. No niin... vähän "valittelee" niin tulee näkyviin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on kans käyny sama juttu,että kuvat ei aina heti näy:(

      Kiitos<3 bussissa jo satamaan matkalla...

      Poista
  8. Mä yritin leikata typykälle otsista, kun hiukset tunkee silmille ja ponnarin repii heti pois... Huh, ihme että lapsella on vielä kaksi ehjää silmää päässään, semmoista saksien kanssa jahtaamista se oli! Vitsit, tekisi meillekin niiiin hyvää joku pieni reissu ihan miehen kanssa kahdestaan, mutta eipä tuota rintaruualla elävää kuopusta oikein voi vielä mummolaankaan lempata. Mutta ehkä jo talvella...
    Tosi hauskaa reissua teille, nauttikaa! :)

    VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta