lauantai 2. kesäkuuta 2012

Raparperi-Appelsiinijuustokakku & minä (Ruhubarb-Orangecheesecake & me)

No niin kakku saatiin tehtyä ja ohje tulee tässä postauksessa. Alunperin tarkoituksena oli tehdä Raparperi-Mansikkajuustokakku, mutta teinkin sitten Raparperi-Appelsiinijuustokakun.

Tämä postaus on myös NIIN täynnä minua itseäni. Mutta menee tossa kakun siivellä;) Kerrankin kun oli valokuvien ottaja paikalla, niin pitihän sitä käyttää hyväksi! Kiitos Essi<3


huivi TieTrack/farkut & teskut RL/tunika Lindex/neule Lerocce/aurinkolasit H&M/rannekorut saatu siskolta

Essillä oli ihanat Guessin korut


Nyt sitten siihen varsinaiseen ohjeeseen, jota olette odottaneet. Tänään ehtii vielä hyvin tehdä ja nauttia! Paitsi että monet ovat varmaan ylppäri tms juhlissa ja saavat vatsat täyteen juhlapaikoilla. Säästäkää ohje vastaisuuden varalle.


Ohje noudattelee ihan perinteistä juustokakkuohjetta ja on joskus aikoijen alussa repäisty Pirkka-lehdestä.



Tässä vielä mansikkaisen täytteen ohje:

5 liivatetta
1 limetti (raastettu kuori ja 3rkl mehua)
1/2l tuoreita mansikoita
2dl vispikermaa
2tlk vanilija jugurttia (300g)
1dl sokeria

Tuon voi myös tehdä ilman raparperipintaa ja koristella mansikoilla ja suklaarouheella. Pohjan voisi tehdä esim dominokekseistä, niistä mansikkatäytteisistä...

Tarjolla oli myös paljon muita herkkuja...

Tänään on ihan vesisateinen päivä. Onneksi meillä ei ole mitään menoja! Mies tietty lähti mökin kimppuun, sisähommia tosin. Me varmaan poikien kanssa käydään vuokraamassa joku elokuva (toiveena Smurffit) karkitkin on jo hankittu, tiesittekö että on AngryBirds karkkipusseja... Mikko sai syntskälahjaksi vuokraamoon lahjakortin, kiitos!

Viikonloppuja<3

24 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat :) Toivottelen mukavaa elokuvailtaa, me aletaan valmistautua veljentytön ylioppilasjuhliin! Eikä välitetä sateesta!!!
    Ihanaa viikonloppua :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos<3 Hauskoja juhlia, ei ne sateet tunnelmaa pilaa!

    VastaaPoista
  3. Viikonloppuja, ohje menee talteen. Kiitos.

    VastaaPoista
  4. Kaunis kuva sinusta, Kati! Sunhan pitäis hankkia ihan oma kuvaaja :-) Mun miestä on tosi vaikee ottaa kuvia itsestä, peilin kauttakin menevät vähän niin ja näin. Pitäis opetella, mutta aina on jotain muuta kiireellisempää.

    Kiva jos kakku onnistui! Raparperi on niin hyvää! Täällä lakkiaisia vietetään vähän myöhemmin, mutta kyläilemään ollaan juuri menossa joten vatsat tulee täyteen täälläkin :-)

    Mukavaa lauantainjatkoa!
    Halein Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo mä olen samaa mieltä, siinä että kuvaaja ois hyvä olla;)Ei ehdi kamalasti perhtyä tohon kuvaamisen salaiseen maailmaan...

      Mukavaa kyläreissua ja lauantain jatkoa<3

      Poista
  5. Oi, vaikuttaa herkulliselta tuo resepti :) Ja rouva näyttää kuvissa oikein hyvältä, hovikuvaaja olisi kyllä tarpeen jokaiselle blogin pitäjälle... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää oli, kokeile ihmeessä! Kiitos<3 kuten tuossa Katillekin totesin niin kuvaaja ois kyllä tarpeen;)

      Kivaa lauantaita sateista ja kylmyydestä huolimatta<3

      Poista
  6. Hei, mihin tuossa tulee se raparperi?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vika kohta oli siis pudonnut kuvasta, nyt on paikallaan;)

      Poista
  7. Hei, mihin tuossa tulee se raparperi? :)
    -Heidi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva, se vika teksti oli pudonnut pois;( No nyt on taas paikallaan!

      Poista
  8. Oi mikä kiva blogi sinulla! Ja kaikkea hyvää ja kaunista löytyy täältä! Tulen taas vierailemaan! Terveisin, Sofia.

    VastaaPoista
  9. Oikein hyvin sopii blogistin hehkeät kuvat muiden joukkoon!

    Vatsa on tosiaan ihan täynnä ylppäri- ja valmistujaisjuhlista, mutta tuo ohje pitäisi saada ihanine taustakuvineen jotenkin tulostettua jääkaapin oveen siksi aikaa, että realisoituu oikeaksi leivonnaiseksi. Toimisi siinä hyvänä silmänruokana siihen asti... Ohje vaikuttaa herkulliselta, sitä on kyllä jossain vaiheessa kokeiltava, kiitos vaan!

    Leppoisia kesäpäiviä, lämpöistä auringonpaistetta tai raikasta sateen ropinaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Voin laittaa kuvan sun S-postiin;) Se oli tosi hyvää!!! Jos haluaa korkeamman tuosta pinnasta niin kannattaa tehdä puolitoista tai kaksinkertainen annos raparperisosetta.

      Kiitos samoin! Nyt paistaa aurinko, vaikka onkin kylmä.

      Poista
  10. Fine bilder av deg :))

    Ha ei fin ny uke :))

    VastaaPoista
  11. Oi, nammmm :)Tuollaista mullekin! Tulisi käyttöä raparperillekin, mitä meillä on ihan hirrrveän paljon.
    Kauniit kuvat ja ihanat korut!

    VastaaPoista
  12. Kannattaa tehdä ehdottomasti! Ihan erilainen kuin kaikki ne perinteiset raparperipiirakat, joihin on tottunut. Kumma kun mikään muu ei tunnu kasvavan kuin tuo raparperi;) Kiitos<3 Kerrankin sain olla itsekin ihan tyytyväinen kuviin;)

    VastaaPoista
  13. Nam mitä herkkua. :P

    Millä laivalla muuten menitte sillon kun menitte Viikkarilla? Mietin myykö kaikki viikkarit Odd Mollya.

    Mukavaa päivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep;)

      Me oltiin Gabriellalla, luulisin, että ainakin Mariella myy. Löytysköhän Viikkarin sivuilta tietoa? Luulisin...

      Mukavaa loppuviikkoa<3

      Poista
  14. Ihana toi neule ! Ja muutenkin kiva asu, sellainen sopivan rento :)

    Mukavaa alkanutta viikkoa sinne !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Olin hiplaillut sitä jonkin aikaa ja sitten se tuli aleen ja raaskin ostaa;) Vastatus on täällä aika myöhään kun just huomasin vasta että olin saanut vielä kivan kommentin;)

      Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta