keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Ihan tavallinen keskiviikko

Kampaajakäynti oli onnistunut. Noissa kuvissa ei raidat kovin hyvin näy, mutta siellä ne ovat vaaleat ja jotkut toffeet sekaisin. Olen tyytyväinen!



Mulla ei siis edelleenkään ole mitään kameranjalustaa, joten tuo itselaukaisemen käytön harjoittelu aiheuttaa senkin takia pienoisia haasteita. Mun luottoapuri on kuitenkin pieni ja sininen;) Siihen saa just hyvin kameran tuettua tuohon kuljettajan ja matkustajan istuinosaan.



Tuossa terassin toisen puolen kaiteella eivät kesäkukat korista vaan siellä näyttää tältä


Nii että ei ne paikat ole vimpan päälle joka puolella:D Ei kyllä tarvi ollakaan eikä pysytyiskään olemaan kun meillä on niin paljon elämää.


Tänään ei ole tapahtunut mitään erityistä. Ollaan syöty mehujäätä ja tötteröjäätelöä pariin otteeseen ja nautittu lämpimästä ja aurinkoisesta säästä.

Pojilla oli tietty jalkapallokoulu ja mä olen siivoillut kauniista ilmasta huolimatta. Huomenna nimittäin ajattelin antaa pojille vapaa-aamun jalkapallosta ja viedä ne Ikean Smålandiin. Ei itsellä mitään taka-ajatuksia tietenkään;) No pojat ovat onnessaan kun pääsevät leikkimään ja syömään Ikea-ruokaa. Ehkä mäkin teen muutaman löydön siinä sivussa...

Nyt täytyy vielä yläkertaa imuroida ja viedä pyykkejä kuivumaan. Illalla ajattelin putsata noita kukkapenkkejä. Yksi on jo aika kuosissaan, jee! Joo ja tuleehan tänää kirjastoautokin, kivaa! On meillä vaan halvat huvit:D

Lämmintä keskiviikkoiltaa<3

18 kommenttia:

  1. Heh, meillakin on aina jalkapallokenkia ja -tavaroita ympari taloa! Ja niita palloja pyorii joka nurkassa, auton takakontissakin oli ennen siivousta kymmenen palloa. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuttu juttu! Kiva leikata nurmikkoa, mutta ensin menee tovi ennen kuin kaikki about 50 jalkapalloa ym palloa on poissa tieltä...

      Poista
  2. Ei se tuo valokuvaaminen mitään välineurheilua onneksi ole. Pikkuautot kelpaa vallan hyvin assistenteiksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei, mutta ruokahalu kasvaa syödessä;) On se ainakin suloinen:D Pekka tosin hiukka ihmetteli asiaa...

      Poista
  3. Hih, sullahan on mainio assistentti! Mun asu-assari välillä ryppyilee, kun niin kiire - miten ihmeessä miestä ei voi muka kiinnostaa kuvata mun asuja? ;)

    Voi kuule, teillä näyttää siistiltä- meidän terassi on miten nyt kauniisti muotoilisi- vaiheessa :). Huomenna ajattelin kyllä, jos miehen saisi houkutelluksi vähän puutarhaostoksille...Katotaan, kuin käy!

    Hyveli yöteli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei pahemmin vastustele ainakaan äänekkäästi, mitä nyt joskus pyörii;)

      Vaiheessa on täälläkin moni juttu, en tiiä miks. On vaan ollut niin laiska olo. Nyt kun on lämmin niin on huomattavasti puuhakkaampi fiilis;)

      Poista
  4. Hauska toi sun assari! :D
    Kivaa viikonjatkoa Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös juu;)

      Kiitos samoin, Ikeaan kohta suunnataan:D

      Poista
  5. Itsekin otan usein vain raitoja hiuksiini kampaamokäynneillä, koska tykkään luonnollisesta tyylistä! Kivasti ne raidat silti piristävät olemusta! Hyvältä näyttää sun hiukset!

    Mukavaa päivää Ikeassa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Ikean reissu tehty ja mukaan tarttui jotain pikkujuttuja, lähinnä kankaita, joista ajattelin ommella pojille tyynynpäällisiä sängylle.

      Poista
  6. Onneksi on "halvathuvit" niistä voi nauttia harvasepäivä!
    Hauska kamerateline sulla... mutta pääasia, että toimii :))

    VastaaPoista
  7. Hih, ihana kamerateline. :D

    Tykasta tuli kiva ja sulle sopii hyvin vaaleat hiukset. <3
    Itse värjäsin viime pe. vain tyven ja leikkasin kuivia latvoja pois + etuhiuksia hieman siistemmäksi. Ajattelin viikonloppuna laittaa taas rakennekynnet (teen niitä itse) ja Maanantaina (mun syndepäivänä) käyn laittamassa taas ripsipidennykset. Kelpaa taas mamman olla. :P

    Ihanaa torstaita. <3

    Ps. Ens viikolla pääsen Tukholmaan ja Dalarnaan, mun isän luokse juhannuksen viettoon. Jipii. :D Pääsee taas laivallekin. ;) Jännä juttu, mutta sä tuut aina mieleen kun puhutaan ruotsista tai laivoista... <3

    VastaaPoista
  8. Fotballmamma du også ja :))

    Ha en fortsatt fin kveld :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fint! Så vet du vad det menar;) Bollar, sockor, skor... gräs och smutsiga kläder... Men kul är det också:D men om det regnar...även mera smutsiga kläder;)

      Ha det bra<3

      Poista
  9. Hyvää kesäviikonloppua toivottaa Teuvon kuvat Noormarkusta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin. Tänään onkin helle hellinyt ja tuntunut ihan kesältä. Kävin pikaisesti katsomassa sun kuvia, ihan mielettömän hienoja! Se suurennuslasi idea on loistava.

      Mukavaa lauantaita!

      Poista
  10. Huomasitko mun viestiä ollenkaan? ;) Olen odottanut "vastausta". <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi murunen<3 Mun nettiyhteys tai joku on taas tehnyt tenät. Mä kun kirjoittelin noita "vastauksia" niin tiimalasi tai se nykyinen ympyrä jäi aina pyörimään vaan, eli ilmeisesti mun kirjoitus ei tallentutun:( Hyvä kun laitoit viestiä, täytyy ruveta tarkkailemaan.

      Ihanaa kun pääsette sukuloimaan! Ja siinä sivussa laivalle ja tekemään löytöjä;)Sulla on niin hyvä vainu ja teet aina ihan loistavia löytöjä! Mä niin ihailen niin sun brukan kulhoja! En ole ehtinyt vielä kommentoida sun viime postausta, mutta kävin jo pikaisesti kurkistamassa;) Ihana...
      Mäkin ajattelen usein sua ja jostain sisustusjutuista tuut aina mun mieleen, kuten niistä brukan kulhoista;)Meillä on aika samanlainen maku;)Mäkin toivon, että ehdittäis Ruotsin reissulle vielä tänä kesänä, mutta meillä on mökkiremontti, joka vie ajan.

      Rauhallista kesäsunnuntaita<3

      Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta