tiistai 12. kesäkuuta 2012

Bisgaard

No ni, nyt ne on mulla! Ballerinat nimittäin, vielä ois toiset hakusessa, mutta kyllä näilläkin jo tepastelee.

Lasten kenkäkauppa CALOSSI myy sekä myymälässään, että verkkokaupassa mm. Bisgaardin kenkiä. Ihastuin ikihyviksi yhtiin ballerinoihin, joita oli enää koossa 36 ja se oli just himpun verran pieni, niin vähän, että melkein ostin ne... Jos liikkuu myymälän lähettyvillä, niin kannattaa ehdottomasti poiketa, valikoimassa on hyviä ja hieman tavallista kivempia lasten jalkineita. Palvelu ja tietotaito ovat erinomaisia!

Sitten alkoi kuumeinen metsästy netistä. Ekaksi tärppäsikin (luulin niin) osoitteessa www.iglookids.co.uk . Heidän asiakaspalvelunsa oli ihan uskomattoman hyvää!!! Sieltä siis löytyivät sinisenä ne ballerinat, joita olin beigenä katsonut. Harmitus oli suuri kun sieltä ilmoitettiinkin, että saldovirheen takia, ei sitä 37 kokoa olekaan...

Laitoin Tanskaan Bisgaardille s-postia ja sain pari osoitetta, joista voisi katsoa. Ja heti eka tärppäsi. Myös sieltä sai ihan mieletöntä asiakaspalvelua. Tilaamani beiget osoittautuivat myös loppuneeksi, mutta harmaana kuulemma oli, joten ne otin. Osoitteessa www.ba10.dk kannattaa ehdottomasti vierailla ja tilatakin. Nämä sattuivat olemaan vielä alessa, 450tanskankruunua. Tässä osoitteessa on kaikenlaista...

Tilasin kenkäni torstaina ja tänään tiistaina postipate soitti ovikelloa 8.30 kenkälaatikko kädessä!

Jännittyneenä avasin laatikon ja ihanathan ne olivat.  Olen niin otettu tästä palvelusta, onko meidän suomalaistenkin postimyyntifirmat yhtä asiakasläheisiä?




paita DIY pellavasta/caprit TH/ medaljonkisydän Pilgrim, nauha Snö Of Sweden

Kesäkukkiakin sain eilen vähän laitettua, jotain vielä lisäilen, saatte sitten kuvia;) Tuo sininen ruukku on ollut aika monessa kuvassa mukana, tyhjänä... Nyt siis täytetty marketalla, muratilla ja petunialla. Meidän etuterassi ja koko etupiha on koko päivän auringossa, jos siis aurinko paistaa, joten kukkien pitää olla paahteen kestäviä. Pelargoniat kuuluvat onneksi mun suosikkeihin, ja ne kestävät hyvin paahteessa.

Muutama uusi lukijakin on löytänyt blogini, tosi kiva juttu! Tervetuloa! Muutenkin olen saanut kommenttiboksiin mukavasti kivoja kommentteja, ja se jos mikä on kivaa;)

Oliko nyt hiukkasen liikaa tuota kiva sanaa????????

Nyt täytyy lähteä kampaajalle, jes! Tätä olenkin odotellut jo jonkin aikaa...

Aurinkoista tiistaita, heippa!


14 kommenttia:

  1. Mä en ole vielä poikennut tuonne calossiin, enkä oikein mihinkään keskustan kauppoihin. Nettikaupoista on enemmän kokemusta. Ns. yksityisten pitämistä saa erittäin hyvää palvelua, kun taas ketjujen kaupoista ei niinkään... Nyt pitäis kyllä ottaa joku "oma lauantai" Miillankin on vielä näkemättä! Tosin nyt tulee Living and Roomin kautta varmaan jatkossa kaikki sisustusjutut hankittua:) Mutta NoaNoan vaatteet mua vähän houkuttaisi. Ehkä mä odottelen vielä alennusmyynneille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne NoaNoan vaatteet on ihan taivaallisen ihania! Mä ostin sieltä Köpiksen reissulta sen kukkatakin, jota kävin Millallakin katsomassa, mutta eri värisenä. Se Millanputiikki on kyllä aivan mieletön...kannattaa käydä! Välillä siellä on alessa ollut ihan nyt kauden aikanakin vaatteita.

      Poista
  2. Ompa upeat kengät, koru, paita... sitä ollaan niin kesäinen :))

    VastaaPoista
  3. No on kauniit kengät, ihan totta! Kelpaisivat mullekin :)
    Korusi myös on ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olen itsekin tyytyväinen, ne on myös ihanat jalassa!

      Poista
  4. Hei!
    Ihastelin (ballerinojen lisäksi)tuota paitaasi.Mistä olet ottanut sen kaavat vai onko "omasta päästä"? Tuollaista ilmavaa pellavapaitaa himoitsisin!

    Annari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on puoliksi omasta päästä, lainasin toissa kesänä kirjastosta jonkun käsityökerhon lehden, jossa oli tuon tyylinen tunika. Hihoihin ja pääntiehen oli tehty nauhakujat joissa oli kiristettävät nauhat, mä jätin hihansuista pois ja kaula-aukkoon laitoin ohuen pyörökumpparin. Käy selamaassa kirjaston lehtivarastoja, niin varmaan löydät jonkun mallin, josta saat muokattua sopivan.

      Tein toisen samanlaisen pinkkinä ja mulla olisi mustaakin varten pellavat kaapissa...

      Poista
  5. Kyllä vaan onkin ihastuttavat ballerinat- hyvää kannatti odottaa :)!

    Asusi on niin raikas ja kesäinen, ihana pusero ja koru! :)

    Oli varmasti mukava kampaajallakäynti..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyvät ovat;)

      Kiitos, sattui olemaan aurinkoista ja kesäistä;)

      No arvaapa vaan;)

      Poista
  6. Oi miten kiva kuva sinusta! Ja balleriinat on kyllä mielettömän pehmosen näköiseet!
    kaulakoru on kans tosi nätti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Annu<3 Ne on tosi hyvät, kannatti metsästää;)

      Kaulakorun saa auki, eli sinne voi laittaa vaikka pikkuvalokuvat;)

      Poista
  7. Oi miten ihanat ballerinat!!! Laitappas kuvia uudesta kampauksesta!

    Terveiset Kööpenhaminasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep;) Kampaus ei varmaan kamalasti muuttunut, mutta väri varmaan parempi;)

      Teillä oli ihan konsertti miljöö!

      Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta