Ainekset ovat yksinkertaiset ja helposti saatavilla. Jos on kitukasvuisia herukkapensaita, eli eivät tuota marjoja, niin lehtiä sitten ainakin voi hyödyntää:D
Leppoisaa tiistaita!
ps. Arvonta tulossa;)
pyritään olemaan positiivisia ja iloitsemaan juuri tästä päivästä, vaikka kaikki ei menisikään ihan kuin Strömsössä.
Aivan uusi juttu mulle. Herukkapensaita löytyy, taidampa ottaa ohjeen talteen.
VastaaPoistaOta ihmeessä! Mun käsittääkseni tää on tosi vanha ohje.
PoistaTätä saatan tarjota Ravintolapäivänä! Kiitos ohjeesta! :)
VastaaPoistaOnneks en oo mitenkään hurahtanut tuohon tulevaan häppeningiin... huh;)
Kiva kun sain sulle vinkin;) Ai et:D
PoistaOi, tää on niin hyvää. Viimeksi vain olen juonut yli kymmenen vuotta sitten kahvilassa kesätöissä ollessa. En ole kehdannut mennä kenenkään marjapensaiden lehtiä riipimään, kun ei ole omia. Kahvilassa tämä oli pakastettu tyhjiin pahvisiin maitotölkkeihin, ja niistä kannuun lumpsautettiin.
VastaaPoistaNiin on! Mulla ois ylimääräisiä lehtiä;) ja luulenpa että kuka tahansa ko.pensaiden omistaja antaa ottaa lehtiä, ei nimittäin näy yhtään vaikka niitä ottaa.
PoistaUusi tuttavuus mulle, varmasti hyvää!
VastaaPoistaIhanaa keskiviikko aamua :)
Kyllä se hyvää on. Kannattaa kokeilla, voihan sitä tehdä puolikkaankin annoksen aluksi.
PoistaKiva kun muistutit tästä kesäjuomasta. Joskus olen tätä jossain saanut ja muistan ,että hyvää oli. Nyt täytyy kyllä tehdä itse :)
VastaaPoistaKiva kun oli hyötyä tästä postauksesta;)
PoistaIhanalta kuulostaa ! Mulla olis nyt useampikin marjapuska, joten tätä voisi hyvin kokeilla.
VastaaPoistaKannattaa hyödyntää lehdetkin;)ja tosiaan meidän mökkilensaisiin ei oikein näytä marjoja tulevan,joten saa pensaista edes lehtiä:)
VastaaPoistaJust mietin tätä juomaa eilen, että mikä ihme sen nimi oli. Mua niin houkuttaisi tehdä ja maistaa, mutta ei kyllä huvita juoda (tai juottaa lapsille) sitä sokerimäärää. Tämä olisi kesäjuhlissa tosi hyvä. Tästä on aikaa kun tätä ole juonut...
VastaaPoistaKyllä sitä varmaan voisi pienemmällä sokerimäärällä kokeilla. Meilläkin laimennetaan sitä monesti vielä vedellä tai sitten jos haluaa siitä vähän juhlavan niin ennen tarjoilua sekoittaa siihen vichyä tai muuta kivennäisvettä.
Poista