maanantai 4. joulukuuta 2017

Tulppaani aika on muulloinkin kuin keväällä

Aiemmin tulppaaneja on saanut runsaasti vain kevään korvalla. Jonkun verran on tarjontaa ollut joulunaikaan ja silloinkin lähinnä valmiissa kimpuissa tai istutuksissa.

Ajat ovat kyllä todellakin muuttuneet. Nyt on tulppaaneja saatavilla ihan lähikaupoistakin näin vuoden pimeimpänä aikana. Kyllä ne ilahduttavatkin! Valkoiset kukat tuovat valoa kummasti sisätiloihin. Suuri ja iloinen yllätys oli meidän lähimarketin eucalyptys kimput.


Ulkona oli hetken aikaa lumipeite, mutta yhdessä yössä se suli pois. Itse en periaatteessa kaipaa lunta, mutta se lumen ja vesisateen väliin tuleva loska aiheuttaa ärtymystä. Nämä valkoiset kukat piristävät:)






Aurinko pilkistelee pitkästä aikaa. Ihanaa sekin! Mukavaa viikon aloitusta ja jouluvalmisteluja.

18 kommenttia:

  1. Tulpaanit ja eukalyptukset sopivat todella kivasti yhteen!
    Ihanaa joulunalusaikaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sopivat, toinen on jotenkin pullea ja toinen sellanen siro:)

      Poista
  2. Valkoiset tulppaanit kuuluu myös mun lemppareihin. Ja jotenkin vielä erityisemmin varsinaisen "tulppaanikauden" ulkopuolella, kun ei tule yliannostusta :).

    Täällä oli myös marketissa ilahduttavasti iso nippu eukalyptuksen oksia alle neljällä eurolla. Kaunista ja kestävää vihreää (paitsi että jostain syystä pari kimpun oksista kuivui tosi nopeasti).

    Mukavaa joulukuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen huomannut, että meillä on sisällä niin kuivaa (todennäköisesti), että eucalyptykset kuivaa aina melko nopeasti. Vähän olen kokeillut eri paikkoja kotona ja huomannut, että niissä on eroa, miten eucalyptukset kestävät. Ihanaa joulukuun alkua<3

      Poista
  3. Tulppaaneja saa tästä joulusesongista pääsiäiseen. Tähän aikaan vuodesta suosituimpia on juuri valkoiset ja punaiset - ylläri, ylläri! Minulla ne kuuluu ehdottomasti vuoden vaihteen toiselle puolelle, mutta kyllä niillä paikkansa on myös tässä sesongissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään noista tulppaaneista aina ja oon tosi iloinen kun niitä saa nyt talvellakin. Jotenkin se häivyttää tätä talven aikaa pois, voi vähän fiilistellä, että kevät tulee kyllä:)) Punavalkoisenkin yhdistelmä on niin raikas, ihan kuin karkkikeppi:)

      Poista
  4. Ihanat! <3
    Mäkin laitoin just valkoisia tulppaaneja kasvariin. Ne on niin mun lemppareita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä pysyykin tosi kauniina pikään kun ovat viileässä. Ne on ihania:)

      Poista
  5. Meillä oli tulppuja ihan oman kylän marketissa. Päädyin kuitenkin 3-vanaiseen amaryllikseen, vaikka jälkikäteen harmittelin, etten ostanut molempia. Eivät olleet hinnalla pilattuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amarylliskin on ihan mahtava! Etenkin tuollainen useampivanainen. Varmasti kuule ehdit vielä tulputkin hankkimaan:)

      Poista
  6. Mie en ole huomannukkaa tulppaaneita kaupoissa, mutta aika vähän on tullut leikkkokukkia katseltua. Täytyykin seuraavalla kauppareissulla ihan katsoa löytyisikö tulppaaneita. Ne ovat kyllä super ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat ja hinta ei ainakaan täälläpäin ollut paha. Niistä saa sellaisenaan jo ihanan kimpun.

      Poista
  7. Minusta tulppaanit kuuluvat myös jouluun ja samalla ne antavat lupauksen nurkan takana lymyävästä keväästä <3
    oikein mukavaa itsenäisyyspäivää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain Satu oon samoilla linjoilla, että enteilevät jo muutaman kuukauden päästä koittavaa kevättä. Kiitos samoin, hyvää itsenäisyyspäivää<3

      Poista
  8. Ihanat tulput. Minä rakastan valkoisia kukkia. Minulla oli hääkimpussakin valkoiset ruusut. Jouluna meillä on aina ollut tulppaaneja saa nähdä mitä tänä vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se on varmasti ollut ihana kimppu. Tulppaanit vaan on niin ihania ja kun niitäkin on mielettömän paljon erilaisia ja eri värisiä, niin ei taatusti kyllästy:)

      Poista
  9. Ihania tulppaaneja! Mukavaa Tapaninpäivää sinulle! P.s. blogissani on käynnissä mukava synttäriarvonta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, olen vähän ollut poissa blogielämästä, mutta kiva Tiiu kun kävit:)

      Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta