keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Martta reissu Erstaan Väentupaan

Käytiin Martta retkellä Villähteellä. Siellä Erstaan kartanon kupeessa on ihana ihan kylämainen punamultatalojen rykelmä. Yhdessä talonpuolikkaassa asustelee sisustussuunnitteluja tekevä Marja Jääskeläinen.

1800- luvun talo sisustettu lähestulkoon kokonaan kirppislöydöillä, joita on muokattu omaan makuun ja tyyliin sopivaksi.

Taloissa asuu käsityöläisiä mm. taiteilija sisko Leena Jääskeläinen.

Alla vähän tunnelmia ihanasta kodista.
Meidän alueella on ihan täysi talvi. Toisaalta ihan kiva, vaikka minua ei lumettomuus mitenkään häiritse. Pikkuhiljaa joulujutut valtaavat mielen ihan täysin, ihanaa, härligt.

 Oikeestaan rakastan sanaa härligt, sitä oli myös tuo Erstaan alue ja Marjan koti. Instan puolella on jo näkynytkin meidän hyasintit ja huonekuusi. Huonekuusta meillä ei ole koskaan aiemmin ollut. Koska meidän talo on kuitenkin suht uusi, en tiedä kuinka se tulee menestymään suhtkoht korkeassa lämpötilassa. No nähtäväksi jää, nyt se on ainakin ihana, härligt.6 kommenttia:

 1. Olettepas vierailleet ihanan tunnelmallisessa paikassa. Meilläkin on lunta runsaasti, ja viime yönä satoi vielä lisää. - Mukavaa alkavaa joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anneli, kyllä oli ihana paikka. Tällaisia saattaa olla ihan lähellä eikä niistä tiedä mitään. Joulukuu tuli niin nopeasti että ihan ihmetyttää. Sinne myös mukavaa joulukuun aloitusta<3

   Poista
 2. Näyttää tunnelmalliselta paikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aivan ihan ja emäntä tosi mukava ja eläväinen

   Poista
 3. Inspiroiva retki. Meilläkin on vähän lunta maassa ja se on mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Cheri, noista retkistä riittää aina ideoita pikälle tulevaisuuteen.

   Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta