torstai 6. lokakuuta 2016

Aurinkoinen visiitti Tallinnaan

Käytiin visiitillä Tallinnassa kun Mikon joukkueella oli ystävyysottelut Nömme Kaljua vastaan.

Kesällä jo ihastelin runsasta kasvitarjontaa Tallinnassa, eikä tämä syksyinenkään reissu yhtään ollut sen puolesta laihempi. Olin ajatellut käyväni Tallinnan talvipuutarhassa, mutta enpä ehtinyt:(

Käytiin syömässä Vapianossa , kaikille löytyi sopivaa ruokaa ja sisustus oli mukavan rento. Hiukan meluisahan tuo miljöö on, mutta eipä sinne oltu romanttista tunnelmaa menty hakemaankaan:)) Kieltämättä tuo ruuan jonottaminen on vähän rasittavaa, mutta maku korvasi rasituksen ihan hyvin.

 
 
 

Pekan kanssa käytiin shoppailemassa Zarassa. Tai siis Pekka oli tällä kertaa ostotsten tekijän roolissa. Mukaan tarttui tosi kivoja hänen itse valitsemiaan vaatteita, kuten toppaliivi ja parkatakki. Väsähdys ohitettiin ottamalla herkut Robertsilla. Oli oikein mukavasti sisustettu paikka!

 
  Tallinnassa siis osataan tuo viherrakentaminen. Vielä syksylläkin oli paljon (enemmän kuin näissä kuvissa) kukkia ja kasveja tuomassa viihtyisyyttä katukuvaan.


Vanhan kaupunkgin portilla on ne perinteiset leikkokukkakojut. Ne kyllä jaksavat aina allekirjoittanutta kiinnostaa ja ihastuttaa. Tämä hortensia puska ei todellakaan vähiten! Nyt oli lisäksi toinen toistaan ihananmpia syysasetelmia, kransseja ym. 
Täällä meillä on muutaman viikon päästä syysloma. Mitään suunnitelmia ei nyt sitten tällä hetkellä olekaan. Alunperin oltiin ajateltu Lontoota ja sitten jo päädytty turvalliseen Tukholmaan. Ja plääh, nyt näyttää siltä ettei mennä mihinkään pidemmälle. Katsastin kotimaan kylpylä/hotelli hinnat ja totesin, että jos reissuun lähdetään niin Tukholma tai Tallinna ovat ne vaihtoehdot. Tämä siitä syystä, että kotimaan kohteet ovat ihan ruokottoman kalliita!!!! Olen ihan tyrmistynyt hinnoista...
 
Mutta pihahommia olisi kovasti ja sisälläkin pitäisi rymsteerata. Ehkä se loma kuluu sitten siinä:) Mukavaa loppuviikkoa!
Ai niin, onko joku lähdössä Hesaan kuun lopussa messuille? Siellä siis Ruoka & Viini sekä Kirjamessut. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On kiva saada komentti juuri sinulta