sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Puikoilla - Kerällä - Sunnuntaina

Syksy on nyt toden teolla tullut meidän nurkillekin. Puista tippuu lehdet ja välillä sataa ja tulee, toisinaan, kuten tänään, aurinko paistaa ja on ihana ulkoilusää. Oli sää mikä hyvänsä niin nyt mulla on lenkkiseuraa! Meillä on KOIRA. Oon ollut siitä niin innoissani. Jos joku on käynyt tuolla instakuvien puolella niin siellä on tän kesän kuulumisia päivitetty huomattavasti ahkerammin kuin tässä blogissa.

Sonja tuli meille heinäkuussa. Havannalainen 4-vuotias tyttö, josta ei lähde karvaa! Vaikka en mikään siivousintoilija olekaan, niin arvostan sitä piirrettä huimasti;) Sonja on kotiutunut tosi hyvin ja on mitä hauskinta seuraa:))

Nyt taas on päästy myös kutomisen vauhtiin, tai no mulla on tuossa muutama työ kesken, mutta tänään aloitin tekemään Kerällä kirjasta vierastossuja. Mulla on Pirtin Kehräämön karstattua lankaa, ja oon miettinyt mitähän siitä tekisi. Sukkalangaksihan se on tarkoitettu, mutta on vähän liian paksua meidän kenkiin. Tai ehkä miehen kalasaappaisiin ois hyvä. No ratkaisu löytyi siis noista Jonna Hietalan vierastossuista. Tein muuten ihan ohjeen mukaan, mutta aloitin kavennukset kun olin päässyt pikkuvarpaan päähän. Eli vaikka käytin eri lankaa ja numeron 4 puikkoja niin ohje toimi loistavasti! Ja ihan oikeesti ne saa valmiiksi päivässä.

 
 
 
 
 
 


Nyt mä meen tekemään vielä toisenkin jalan tossun valmiiksi ja hörpin samalla lakritsiteetä, johon oon syvästi jäänyt koukkuun.

Kivaa sunnuntaita kaikille<3

3 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana karvakuono Teillä onkaan. Kivaa syksyä sinne.

    VastaaPoista
  2. Nyt oliskin ihan passeli kotitossujen mentävä kolo! Kiitos vinkistä! 😉

    VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta