perjantai 2. elokuuta 2013

Hellettä (oli)



 
Mustikoita piisaa ja Valion mansikka rahka niihin yhdistettynä tekee ihmeitä:)
 
Tein perinteisen keksinmuru/voi pohjan, vatkasin 2,5 dl Flora Vispiä ja lisäsin 2 purkkia sitä mansikka rahkaa, liotin 4 liivatetta ja kun kakku oli hyytynyt niin lisäsin päälle mustikat ja tein hyytelösokerista (paketin ohje) kiilteen.
 
Huom! En lisännyt mitään sokeria (paitsi pintakiille) tuohon, rahka on sen verran makeata, eli tää on TOSI kevyttä:) Toisen rahkan voisi korvat tuorejuustolla kuten esim. Philadelphia.
  
 


Höh! nyt alkoi satamaan vettä, tai ei toi edes ole sadetta vaan sellaista tuhnua, just vasta oli aurinkoista kuten kuvissa näkyy. Puuhelmi rannekorut on Mikon tekemät:) Jalassa vielä tuo hieno sairaalan kenkä... ehkä tänään saan sen pois, peukut pystyyn! Aika on mennyt onneksi nopeesti, vähän turhankin nopeesti jos ajattelee, että koulut alkaa kohta...

 Viikonlopulle ainakin luvattu hellettä jälleen, joten mökkeilyä ehkä tiedossa:)

Mukavaa viikonlopun aloittelua!

8 kommenttia:

  1. Ihana herkku!
    Kyllä, pidetään peukut pystyssä!!! :)

    VastaaPoista
  2. Mä menin maistamaan sitä valion sitruunarahkaa, se on niin mun makusta et saatan syödä parikin purkkia samalla seisomalla. Täällä alkoi kans tihkuttamaan, mutta ehkä tuo tuosta kirkastuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi se on kanssa hyvää! Myös valkosuklaa lime ja on ihana. Olen tehnyt siitä tiramisustakin kakkua... Jee aurinko pilkistelee jo;)

      Poista
  3. Hyvältä kuulosta ohje ja kakku näyttää herkulta.Toivottavasti kenkä sai lähteä! Mökille vois tosiaan mennä mutta me saadaan huomenna vieraita ja su on vaihteeksi jalisturnaus..Niin äkkiä menee aina viikonloput,ei sitä ihmeitä ehdi. Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  4. Herkkua oli ja kenkä lähti! Täälläkin oli eilen sunnuntaina Mikolla kaksi harjoituspeliä ja maaleja syntyi:) Oot oikeessa, viikonloput menee nopeesti, liiankin...

    VastaaPoista
  5. Meillä on ollut vielä tänäänkin hellettä :) Huomisesta on luvattu kylmempää :(

    Tuo piirakka näyttää niin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helteet tuli meillekin takaisin:) Juu oli hyvää, ei liian makeaa ja kuitenkin maistui myös lapsille:)

      Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta