maanantai 24. joulukuuta 2012

Joulu on just nytHei kaikki ihanat blogin lukijat! Päivitykset ovat jääneet ei niinkään pelkästään kiireen, mutta myös sen takia, että se kuvakapasiteetti täyttyi... Nyt siis vihdoin ehdin vähän perehtyä asiaan. Kiitos teille (iha)naiset kun annoitte vinkkejä!

Tuossa taannoin käytiin Hollolan kirkolla Marian joulutorilla, mistä nuo ylimmät kuvat ovat. Siellä oli niin jouluinen ja talvinen tunnelma. Ihan kuin olisi mennyt johonkin toiseen maahan eikä vaan kotikunnan toiselle puolelle.

Meillä on kerrankin saatu jouluvalmistelut ajoissa valmiiksi. Eli eilinen sunnuntai ja tämä aattoaamu ollaan lähestulkoon vaan oltu ihan rauhassa. IHANAA! Olenko vihdoin onnistunut relaamaan? Päässyt pois pinttyneistä lapsuudesta opituista joulustressi kaavoista? Sitä niin todella toivon. Ei en kyllä ole koskaan tehnyt mega joulusiivouksia tms. mutta kyllä sitä stressiä on silti tullut. Pieni stressi on aina hyväksi (ainakin mulle...), mutta liika on liikaa.

Joulujuhlia on vietetty niin muskareissa, dagiksella ja koulussakin. Kaikki olivat ihania ja tunnelmallisia. Niissä oli huolella harjoiteltuja ohjelmia, vähän hauskoja kömmähdyksiä ja mikä parasta: Lasten riemua ja onnellisia jännittyneitä ilmeitä. Pojat ovat innostuneet pipareiden koristelusta ja ne ovatkin olleet todella hienoja tuotoksia.

Uskotteko että olen tosi onnellinen! Edessä jännittävä aattopäiävä ja ilta, pakkanen on lauhtunut, tiedossa hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Edessä on vapaata töistä ja ihan vaan oleskelua. Toivon ilmojen haltijan olevan suosiollinen hiitämiseen, eli pakkanen pysyisi normilukemissa;)Luntahan me ollaan saatu ihan riittävästi. Kaikkialla on valkoista ja puhdasta, voiko enempää toivoa? No aina löytyy jotain;) Mutta noin niinkun pääpiirteittäin kaikki, millä on merkitystä on kunnossa.

Ihanaa kirjoittaa pitkästä aikaa! Olen niin kaivannut tätä, voisin tässä kirjoitella vaikka kuinka paljon...on niin paljon tapahtunut ja kuviakin olisi vaikka kuinka;)


 Nautitaan lahjoista, ruuasta ja hyvästä seurasta täysin rinnoin!

Rauhallista ja mukavaa joulunaikaa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Samoin Sinulle Kati, tunnelmallista ja leppoisaa joulunaikaa <3 Kiva, kun olet pitkästä aikaa linjoilla!

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa. Ja Kyllä!..joulu on ihanaa aikaa. Tunnelmallista joulun jatkoa <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja olipa mukavasti kirjoitettu teksti :)!

  Mukavia ja rentoja välipäiviä uuden vuoden aattoa odotellessa!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun postasit taas kuulumisia ja ihania jouluisia kuvia! Mullakin blogin kuvakapasiteetti alkaa täyttymään, joten täytyy vähän mietiskellä tuota jatkoa...

  Mukavia välipäiviä ja uutta vuotta toivotan =)

  VastaaPoista
 5. Kati kiva kun kirjoittelet taas, olen ikävöinyt sinun positiivisia juttuja! Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja muruillesi! Halauksin, Sofia.

  VastaaPoista
 6. Joulu on mennyt ja vuosikin vaihtunut, joten toivottelen sulle oikein hyvää alkanutta vuotta! ♥

  VastaaPoista
 7. Hyvää Uutta Vuotta Kati! Blogissani ois haaste sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti löydät ratkaisun kuva ongelmaan!

  Mia -Willa Oliviasta

  VastaaPoista
 9. Tuus jo takasin. :)

  VastaaPoista
 10. Missä se ihana Kati luurailee??? Nyt kipin kapin taas kirjoittelemaan!!!

  VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta