perjantai 5. lokakuuta 2012

Kuulumisia - veckans?

Täällä vaan lököillään. Takassa on tulet, lasissa punaviiniä, kynttilät palaa. Voisko paremmin asiat olla? Ruuaksi herkuteltiin tortilloilla ja jälkkärinä jotain suklaista.


Viime viikonloppu meni viis vee synttäreiden parissa joten tänä viikonloppuna en tee mitään ihmeellistä. Eipä silti, synttärit oli tietty kyllä hauskat. Ekaks oli kaverisynttärit. Ne oli Pekan ja bestiksen yhteiset kun täyttävät vuosia melkein samana päivänä;) Viime vuonna ne oli meillä ja tänä vuonna bestiksellä. Eli pääsin aika helpolla...


Sen kyllä sanon, että kaikkien kannattaa leipoa kirjasta Pala kakkua ja - ja paljon muuta, suklaalastu-saksanpähkinäneliöitä! Aivan mielettömiä paksun vanilijavanukkaan tai jäätelön kanssa. Ohjeesta tulee pellillinen eli riittää isommalle porukalle tosi hyvin. Lastenkutsuilla tyydyttiin ihan perinteisiin mokkapaloihin;)


 Aika monta päivää olen kulkenut Esprin raitatunikassa ja Gapin lyhyessä merihenkisessä takissa sekä Cubuksen farkkuleggareissa. Ei voi siis puhua dagensista oisko se sitten veckans?? Tunika oli löytö ale rekistä ja lisäks mulla oli lisä ale kuponki, joten se oli TODELLA edullinen;) Väri pirsitää kummasti kun vettä on tullut viikkotolkulla. Tai ainakin tuntuu siltä, siis että vettä on tullut viikkotolkulla ja ihan saavikaupalla!


 Omenat kuuluu ihan ehdottomasti tähän vuodenaikaan ja niiden myötä hillot, omena-piirakat-hyveet ja mehut. Meidän pikkupuutkin ovat tuottaneet satoa ihan yli omien tarpeiden, ekaa kertaa koko viis vuotis historian!

Eipä tässä muuta kun kaikki nautiskelemaan perjantai-illasta ja viikonlopusta!

Vi ses!

18 kommenttia:

  1. Mukavaa, rentoa viikonloppua sinulle raitatytölle!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa mukavalta, se punaviini maistuis mullekin... ja suklaa... ja noi mokkapalat.... ja ne pähkinäruudut... äh, lähdettävä ratsaamaan jääkaappia, iski kamala makeanhimo! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumma juttu kun syksy ja talvi lähestyy niin jääkaappi kutsuu!

      Poista
  3. Ihanat herkut teillä! Mun on tehnyt jostain syystä mokkapaloja mieli monta päivää vaikka siitä on vuosia kun olen niitä viimeksi syönyt. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Sielläpä hyvä tunnelma.. ja tosiaan samantyyppiset herkuttelut ollut kuin täälläkin :) Rentoa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Nautinnollista viikonloppua sinne. : )

    VastaaPoista
  6. Oli kiva lukea taas kuulumisia ja ihanan pirteä veckans! Täälläkin on satanut melkein joka päivä tällä viikolla, mutta se on tämä syksy...
    Onneksi on myös omppuja ja tuikkuja =)

    Oikein mukavaa viikonloppua toivotan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun käyt lukemassa! Mäkin käyn aina "sun luona", vaikka en ehdi aina kommentoimaankaan.

      Ihanaa kun kynttilät palaa ja omput tuoksuu:)

      Poista
  7. Oi, mokkapaloja, ne ovat niin hyvia! En edes muista koska olisin viimeksi noita syonyt, taytynee tehda lahiaikoina. :-)

    Kivaa viikonloppua!

    Paula
    www.a-little-glitter.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on hyviä ja helppoja tehdä. Tee ihmeessä;) maistuu taatusti kaikille.

      Oonkin jo käynyt suun uudessa blogissa;)

      Poista
  8. Kyllä noiden synttäreiden jälkeen haluaa vähän hengähtää. Meillä alkaa juhla "ruljanssi" tämän kuun puolivälistä... parit synttärit kotona + äitini synttärit, lisäksi isänpäivä/pappa pitää muistaa ja sitten onkin itsenäisyyspäivä ja joulu... tämä vuosihan on kohta takana päin ;)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh huh, aika juhlahumussa saatte mennä monta viikkoa, vaatii turnauskestävyyttä;)

      Poista
  9. Ihana tunnelma teillä ja ihanat herkut! Kyllä syksy omppuineen ja tunnelmallisine iltoineen on vaan niin kiva vuodenaika. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

On kiva saada komentti juuri sinulta